lauantai 11. lokakuuta 2014

On taas tullut käytyä kirppareilla

Muutamia kirppisreissuja on taas tullut tehtyä ja ihan kivoja löytöjäkin tehtyä.

Kuopion Kontissa kävin pitkästä aikaa, muutama paita löytyi itselle sekä sitten tälläinen vanha hevonen.

Kokoa n. Daisyn Archien verran, tältä puuttuu kuolaimet, ketjua olevat ohjat sekä satula. Näitä oli 70/80- luvulla monen kokoisia ihan pienistä näihin isoihin saakka. Minulla on vielä tallessa oma vanha joka on pienempi kuin tämä. Reppanalta on jalka poikki (ollut jo iät ja ajat, oli erkkarilla teipattuna leikeissä), pitäisi ostaa kunnon liimaa ja korjata.

Poikkesin pitkästä aikaa keskiviikkona töistä kotiin tullessa naapurikunnan pikkukirpparilla. Vitosella löytyi tämä setti. Pöytään jäi My Kissing Dragon ja toivomuskaivo (hintaa 3€) jota en ostanut ja kun eilen sitten kävin niin se oli jo myyty.

Toiselta kirpparilta löytyi nämä. Matkamuistomuki Irlannista, Fisher Pricen sammakko ja pieniä lautasia ja lasinalusia uusille suosikkileluilleni eli 1/4 ja 1/3 kokoisille BJD nukeille. (Aasialaisia polyuretaanihartsisia pallonivelnukkeja) Tuollainen sammakko on ollut haaveissa "aina", kun lapsena piti käydä vuosittain poseeraamassa valokuvaamossa niin tuollainen oli siellä ja se oli aivan ihana. On jopa päätynyt muutamaan kuvaankin mukaan, en kuulemma suostunut kuvattavaksi ilman sammakkoa.

Torstaina kun olin menossa hakemaan lapsia päiväkodista kierrätyskeskusta lähestyessä tuli kumma kutina että pitäisi piipahtaa siellä. Onneksi aikataulu antoi periksi.
Hauveli on löytynyt syyskuussa kotipaikkakunnan takakonttikirppikseltä, loput siten kierrätyskeskuksesta 1,40€ yhteishinnalla! Ei paha hinta yhtään.

Kontti lopettaa tämän kuun lopussa Siilinjärvellä ja kävin minä siellä eilen katsomassa onko siellä mitään alennuksessa. Ei ollut ainakaan vielä. Eikä siellä ollut kyllä oikein mitään kiinnostavaakaan, Marikki ja Katto Kassinen kirjat kyllä oli mutta hintaa oli 6€/ kpl joten jäi ostamatta.


2 kommenttia: