torstai 21. elokuuta 2014

Kirppiksiltä ja huuto. netistä hankittua

Kaikenlaista jännää löytyi taas kun kävi kirpparikierroksella. Kierrätyskeskuksesta löytyi tuollainen Lego laukku joka aukeaa sairaalaksi. Kätevä, hintakin oli vain 1,50€. Grand Champions varsa 0,20€. Kansio jossa ompeluohjeita ja kaavoja sekä "Uusi käsityö- ja ompelukerho" kirjoja. Yksi löytyi kierrätyskeskuksesta ja kaksi meidän kirkonkylän K- Marketissa olevasta laarista jonne saa viedä ja josta saa ottaa lukemista. Monta kertaa on löytynyt hyviä kirjoja ja itse on tullut vietyä sinne monet kerrat tarpeettomia lehtiä ja kirjoja. Säläpussien sisällöstä suurin osa palaa takaisin kiertoon. Marvel suklaamunista tulleita ukkoja tuli lisää, muutama Mario- figuuri sekä Leijonakuninkaan hahmoja. Lisäksi löytyi lisää muutama vuosi sitten pääsiäismunissa olleita DragonBall Z figuureja.

Jonkun verran on tullut huudettua Huuto. netistä juttuja. Lähinnä erilaisia muotinukkeja. Löytyipä kohtuuhinnanna vintage Ricky ja Ken jotka oli pakko saada. Sekä Muppetina myyty Matkaaja- Mat Fraggleista.

Ja löytyipä sitten kaveriksi tuolta omista leluista Matille Gobo. Ei kovin valokuvauksellinen kaveri... Näitä löytyy tosi vähän mistään. Yhden tyynyliinan ja pienen muovisen Vempin olen löytänyt Facebookin yhdestä kirppariryhmästä sekä Moki mukin Kontista mutta siinäpä se. Omista lapsuuden jutuista on tallella Fragglit värityskirja (olin 10 kun tulivat täällä telkkarista ensimmäisen kerran..) ja ilmeisesti jossain äidin luona on Fragglit lautapeli. Tuli pelattua sitä paljon ja oli serkkujen suosikkipeli kun olivat n. 10 vanhoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti