maanantai 18. elokuuta 2014

"Paskat" kirppislöydöt

Jonkun verran on tullut seurattua tuota paskat kirppislöydöt blogia sekä Facebook sivua. Hyvin paljonhan siellä on ihan totaalista paska esitelty, mm. likaiset vaatteet, rikkinäiset sähkölaitteet, vanhat kosmetiikkajämät ja mm. jo klassinen joka kirpparilla vastaan tuleva Bengalintiikeri DVD mutta välillä ei viitsi edes kommentoida kun haukutaan paskaksi jotain jonka arvoa ei itse ymmärretä.

Löytyipä kerran nukkelotista tälläinen. Joku joka ei harrasta muotinukkeja näkee takuulla vain roskiskamaa olevan risan nuken. Pää sattuu vaan olemaan Mattelin 60- luvun Midge joka vielä on ihan hyvässä kunnossa. Nukkeharrastajille pelkkä pää ilman ehjää kroppaa on jo itsessään arvokas. Kun uuden kropan voi aina hankkia.

Facebookin yhdestä kirppisryhmästä löytyi vanha nukke. Pää on 70- luvun Barbien, hiuksia puuttuu ja maalit kuluneet mutta TADAA: tällä sattuu olemaan juurikin tuon 60- luvun Midgen kroppa! Ja kroppa on hyvässä kunnossa.

Ja tässä lopputulos kahdesta "paskasta" kirppislöydöstä. Valitettavasti Midge- raukka joutuu olemaan nakuna kun sopivia vaatteita ei ole vielä löytynyt enkä ole saanut aikaiseksi ommellakaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti