maanantai 25. maaliskuuta 2013

Käsityölehtiä

Tässä lyhyen ajan sisällä sekä Konttiin että kierrätyskeskukseen on tullut todella paljon Suuri Käsityökerho/ Suuri Käsityölehti lehtiä. Tänään vanhimmat mitä löytyi oli vuodelta 1974. Uusimmat mitä on tullut ostettua on olleet viime vuodelta. Kun hintaa on vain huimat 0,20€ jokainen vähänkin kiinnostava on tullut ostettua. Useita lehtiä joissa on Barbien vaatteita on eri vuosilta tarttunut mukaan.

 Jotenkin kummasti sitä ennemmin tekee valmiista kaavoista kuin alkaa itse väsätä niitä vaikka taitoa kaavoitukseen olisikin. Ja olisihan se hyvä pitää taitoa yllä mutta....valmiiden kaavojen kanssa pääsee tekemään ilman leikkaa- liimaa- askartele vaihetta.


Tämä lehti (Suuri Käsityökerho 12/88) minulla onkin joskus ollut. Jännää että vaikka Daisyn valmistus on lopetettu 80- luvun puolenvälin tienoilla täällä sitä myytiin vielä ihan yleisesti 80- luvun loppuun asti. Ja ties vaikka pidempäänkin, ennenhän leluja ei poistettu myynnistä siihen tahtiin kuin nykyään vaan ne oli kauppojen hyllyissä niin kauan että menivät kaupaksi.

Saisikohan jotain noista aikaiseksi ommeltua?

Lastenvaatevihkonen kaavoineen vuodelta 1981. 0,50€ Kierrätyskeskuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti