lauantai 16. helmikuuta 2013

Kaupantekijäiset

Itse pidän kaikista eniten perinteisistä kirppareista joissa myyjät myyvät itse tavaroitaan. Ensinnäkin niissä voi aina keskutella/ neuvotella/ tinkiä hinnoista, saada paljousalennusta, kysellä myyjältä myytävästä tavarasta tarkempia tietoja ja aina toisinaan saada jotain pientä kaupantekijäisiksi.

Tässä muutamia tavaroita mitä on itse saanut kaupan päälle viime aikoina kun on ostanut jotain. Fabuland hahmo Laura Lammas on kyllä aivan paras! Omia Fabuland legoja on onneksi vielä jonkin verran tallessa. En tiedä kuinka vanhoja nämä Smurffit on, toinen on Schleichin valmistama. 80- luvun alkupuolella ainakin R- Kioskeista sai tälläisiä smurffihahmoja. Sitten tuossa 80- luvun puolivälissä minulla oli suklaa- tai pikkutilpehöörikalenterin sijasta sellainen joulukalenteri josta sai smurffi pehmotarroja.

1 kommentti:

  1. Keräsin noita smurffeja, aika oli 80-luvun taite. Olivat ikkunalla rivissä. Harmi että ne tuli myytyä 90-luvun lamatunnelmissa. Rahaa kun piti saada vaikka mistä. Myin lähes kaikki lapsuuden lelut silloin pois.

    VastaaPoista