keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Muutama Daisy, Archie ja Spot

Kun noita Daisyaiheisia nettisivuja on tässä tullut muutamiakin lueskeltua niin vasta nyt on älynnyt kuinka monta Daisya minulla itse asiassa onkaan ollut!


Tässä ainoat jotka ovat jäljellä rullalautailijan lisäksi.Ei kyllä hajuakaan ketä nämä ovat. Kumpikaan ei ole Spotin kanssa tullut koska siltä(kin) olin leikannut hiukset polkaksi ja sen tukka oli samoin kuin rullalautailijan koko päässä eikä vain keskijakauksessa ja korvallisilla kuten näillä. Ja kun nyt tarkemmin muistelen niin ratsastajan asussa tämä Daisy lähti uuteen kotiinsa. Vasemmanpuoleinen on saanut hieman "meikkausta" naamaansa (varmaankin pikkusiskolta) ja oikeanpuoleiselta on hiuksia kynitty ja oikea nilkka vaurioitunut. Sininen mekko on lapsena itse tehty, keltainen asu kaikesta päätellen vähän isomman nuken.

Minulla on olleet ainakin ratsastaja- Daisy, ballerina, Spotin ulkoiluttaja, keinun kanssa tullut Daisy ja disko- Daisy. Ratsastajan koko asu on myyty aikoja sitten eteenpäin, samoin lähes kaikki muukin "oheistavara" kuten kampauspöytä. Muutamia vaatteita sentään on tallella: ballerinan tutu ja tossut, sekalainen määrä kenkiä, diskoilijan toppi, keinuja hame ja keinulauta...


Daisyn lemmikit, Archie ja Spot. Kumpikin on kirpparilta ostettuja, ne omat alkuperäiset on tosiaan pistetty aikoinaan eteenpäin. Varsinkin Archie oli LÖYTÖ. Täysin ehjä ja varusteet päälle (no, suka, sanko, ruusuke ja talliluuta puuttui) hintaan 1,50€! Spot on vähän reissussa rähjääntynyt mutta eipä ollut kalliskaan. Oma alkuperäinen Archie oli väritetty "tinneritussilla" mustaksi ja se oli täysveriarabi nimeltään Zorro.


Ja sitten kaksi kirpparilta löytynyttä. Morsian on melko pulipää hunnun alla ja on kaverinkin hiuksia hieman kynitty. Pakkohan nämä oli ostaa kun nin harvoin vastaan tulee ja hintakin oli edullinen.

Allekirjoittanut uppoutuu nyt vähäksi aikaa ennen nukkumaanmenoa netin ihmeelliseen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti