maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesälomalöytöjä

Kesälomalla oli aikaa kierrellä kirppareita, tuli käytyä kotikaupungissakin kiertelemässä. Ihan hirmuisesti ei mielenkiintoista ole löytynyt, jotain hauskaa kuitenkin.

Barbien pöytä, kanisteri (joka on menossa noille minun BJD nukeille), Ken jonka ostin kropanluovuttajaksi eli vaihdan sille toisen pään sekä Anakin Skywalker. Lasermiekan terä uupuu mutta eiköhän sellaisen saa jostakin askarreltua. Itse en pahemmin välitä näistä isommista Star Wars figuureista, ovat sen verran kökköä laatua. No, olihan se ostettava kun halavalla sai.

Cittarin alelaarista Star Wars fighter podseja. Nämä on ihan kivoja, on tullut osteltua Facebookin figuurikirppikseltä ja kaupoista jo on olleet alessa.

Jotain hyödyllistäkin löytyi. Ruman värisen sipulisilppurin sain korvattua kivan punaisella ja maihareihin löytyi uudet nauhat kanin jyrsimien tilalle.

Heppakirjoja 20 sentillä kappale. Oikein hyvä kauppa.

Sitten sekalaisen säläpussin sisältöön. Playmobil hahmoja ja joitain tarvikkeita. Nämä on aina kivoja löytöjä. Hyvin harvoin vaan tulee vastaan.

Pikkuautoja
Vasemmanpuoleiset on jotain Lego kopioita, eivät sovi yhteen legojen kanssa. No, oli pussissa muutama Legokin.

Fisher Pricen Little People nukke. Tällä on oikea kangashame ja liikkuvat jalat. On myös vähän pitempi kuin ne perus- Little People hahmot.
Koottavat Polle Koninkaulus ja Minni Hiiri. Vanhat, miltähän ajalta? Pollehan ei enää aikoihin ole ollut Ankkalinnan "vakiporukkaa".
Pussissa oli myös muuta pikku hilpetööriä mutta tuo pullo"kori" oli kiva yllätys. Menee Barbientaloon. Stacien ostin uutena, nämä teininuket on aina puhutelleet minua enemmän kuin itse Barbie. Harmi vaan että tällä on täysin tönkkö kroppa. Jalat on kovaa, taipumatonta muovia. Olisi paljon mukavampaa jos näillä olisi nivelletty kroppa kuten edellä esitellyllä Kenillä.


6 kommenttia:

 1. Heips! Millä "perusteilla" etsit ja teet löytöjä, eli miksi ostat näitä leluja, mitkä esim. tässä postauksessa on esitelty?

  VastaaPoista
 2. Etsin ja ostan leluja jotka jollain tavalla kiinnostavat minua. Vanhat, oman lapsuuden ajan lelut on sellaisia joita etsin mutta harvoin enää löytää, ainakaan kohtuuhinnalla. Star Wars, Playmobil ja Barbiet kuuluvat niihin. Pääasiassa etsin vanhempia nukkeja mutta osa uudemmista myös tulee laskettua löytöihin koska niillä on kiinnostavat kasvot tai sitten ostan ihan vain nivelletyn kropan takia. Teen ns. hybridinukkeja eli vaihdan tönkkövartaloisen nuken pään nivellettyyn kroppaan. Hevoskirjat ja -lehdet menee myös sinne lapsuuden/ nuoruuden nostalgiaosastolle. Osa löydöistä on puhtaasti lapsille leikkeihin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei, Vanhojen Disney Kinder hahmojen keräilijänä olisin kiinnostunut ostamaan Polle Koninkauluksen. Olisitko yhtään halukas neuvottelemaan kaupoista? :) Yst.terv. ja kiittäen Tino J

  VastaaPoista
 5. En raaski noita myydä.Ovat senverran mielenkiintoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuitenkin. Ota yhteyttä mikäli muutat mieltäsi. Heluna Ammu-hahmoni kun tarvitsisi parin itselleen.

   Poista