sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tämän viikon kirppistelyt.

Lapset ovat olleet koko viikon mummoloissa joten ehdin hyvin kiertelemään kirpareilla. Jotakin tarpeellista kuten se etsitty toppahaalari ja siskonpojalle isommat Kuomat löytyi.

Kontissa oli kerrankin fiksua hinnoittelua, kankaita 5€/ muovikassi. Eikä mitään pikkutilkkua vaan ihan isoja kankaita. Ostin oranssia verkkarikangasta n. metrin palan, mustaa päälle 2 metrin palan ja sinistä collegekangasta lähes kolmen metrin palan. Noista ompelee housut jos toiset tytöille sekä siskonpojalle.

Pikkukirpusta löytyi nuo edellämainitut toppahaalari ja Kuomat sekä tytöille mekko (taitaa olla oikeasti yöpuku). Kirpparilla.fi: stä löytyi Barbien koira ja kissankuljetusboksi, kaksi Fluttershy paitaa sekä pupufarkut jotka on kyllä vielä ihan liian isot mutta kun niissä on pupuja. Itse en hirveästi perusta pinkeistä vaatteista mutta ponit on tyttöjen suosikkeja ja puput kun sellainen löytyy meiltä kotoa niin olihan nuo ostettava kun vielä halvalla sai. Tuo mekko on paljon enemmän sellainen millaisista lastenvaatteista minä tykkään.Sitten Siilinjärveltä löysin kirppareilta tummaihoisen vauvanuken, Mäkkäribarbieita ja Belvilletytön, Enchanted Kingdom hevosen sekä Erik Koldin rasian.
Tytöt ei varmaan tuosta vauvanukesta välitä hirmuisesti kun se on poika mutta pidän sen sitten itselläni vaatemallina. Rasia on hirmu hyvä kaikenlaisen pikkusälän säilömiseen, noita ostelen aina kun tulee vastaan kohtuullisella hinnalla. Tämä hyväkuntoinen rasia maksoi 1,50€

1 kommentti:

  1. Mä olen ihan koukussa tähän sun blogiin, kun tykkään ihan hirmuisesti lukea toisten tekemistä kirppislöydöistä. :) Olen itse tässä miettinyt, että pitäisi hieman aktivoitua jo tässä vaiheessa ja alkaa metsästää Neidille (jolla nyt ikää siis 6 kk:tta) Barbie-nukkeja. Ajatuksena, jos löytäisin niitä samoja, joita on itsellä ollut lapsena. Ei niitä montaa ollut, mutta muutama kuitenkin.

    VastaaPoista