lauantai 20. joulukuuta 2014

Lisää joulukuun löytöjä

Kuvailin siten lisää tämän kuun mukavia löytöjä.
Ponipussi eurolla, näiden lisäksi pussissa oli muutama uudempi klooniponi jotka on jo lähteneet eteenpäin. Kaikki ponit puhtaita ja ehjiä, "jouluponilla" jouhet koskemattomat. Confetti minulla jo ainakin on, pitäisi joskus käydä kunnolla nämä ponit läpi kun en enää edes muista mitä kaikkia poneja minulla onkaan.

Lundbyn vähän modernimpi nukkekoti, löytyi Kuopiosta Sesonkitorilta 7€ hintaan. Olin tyttöjen kanssa liikenteessä ja vielä linja- autolla (linja- autolla ajeleminen on tyttöjen mielestä todella hauskaa, ilmeisesti siksi että se on niin harvinaista herkkua). Onneksi nuo on todella kevyitä ja tuo kirppis oli viimeinen paikka missä käytiin ennen kotiinlähtöä.

Näitä mietin pitkään ostanko vai enkö. Kuopion Kontissa 28€ riistohinnalla ostin kuitenkin, nämä on nimittäin prikulleen samat nukenvaunut jollaiset minulla oli lapsena. Ovat ehjät ja näissä oli petivaatteetkin mukana.

Lisää Mäkkäri- Barbieita ja ontto nukke.

Ja lisää Mäkkärin Barbieita vuosilta 1995-2003 sekä tältä vuodelta Winx- keiju. Tulee niin harvoin käytyä missään pikaruoka (tai muussakaan ruoka)paikassa että menee ihan ohi jos siellä on jotain kiinnostavaa. Nämä kun kestää lasten leikeissä paljon paremmin kuin Lundbyn nuket ja ovat halvempia ostaa kun eurolla saat jos et osta ateriaa.

Tätä pussia pyörittelin jonkun aikaa Elävässä Kaupassa kädessä, hintaa oli vitosen mutta ostin kun nämäkin on yleensä hirmu kalliita. Lisää Lego Scala hahmoja. Oikealla ratsastaja jolta puuttuu kypärä. Naapurin minua 8 vuotta nuoremmalla tytöllä oli lego Scala hevostila, sellaisen kun saisi hankittua tytöille. Ovat vaan hirmuisen hintavia, Kontissa oli yhdessä vaiheessa kokoamaton talo ja se maksoi monta kymppiä.

Siilinjärveltä löytyi sitten tälläiset. Aku Ankka kirja ota ilmaiseksi laarista ja ponivarsat 0,50€/ kpl. Taas ihmettelin logiikkaa. Tuo kirja on ihan luettava, kansissa vähän kulumaa. Samoin ponit hyväkuntoisia. Myynnissä oli samalla kertaa todella surkeassa kunnossa olevia Masters Of The Universe figuureja 2,50€ hinnalla. Mm. Skeletorilta oli pää irti ja yhdeltä ukolta jalka.

Kuopiosta Kirpparilla.fi löytyi nämä. keltainen koira eurolla, minulla oli lapsena tuollainen mutta puolet isompi. Tämä tuoksuu/ haisee ihan samanlaiselle! (Ties mitä myrkkyjä...). Tämän karva on ihanan silkkinen ja sitä oli ihana harjata. Poni 2€, kerrankin löytyi G4 poneja. Lisäksi löytyi Ponny lautapeli. Vanha Algan peli, en ole ehtinyt vielä ottaa selvää miltä ajalta. Esteratsastuspeli, vaikuttaa ihan kivalta. Ei kuitenkaan ihan pienten lasten peli.

Sanonko mistä ovat kotoisin suurin osa verkkokaupoista. Siis suoraan persiistä. Sivuilla kyllä on kuvat kaikesta kivasta mutta sitten lukee "ei saatavana verkokaupasta" ja lähin kauppa mistä saa on jossain Ruotsissa tai Norjassa. Mur! Onneksi on nettikirpparit, itse en ole vielä E- Bayn tai Amazonin puoleen kääntynyt. Facebookin My Little Pony kirpparilta löytyi tytöille joululahjat, Prinsessa Cadence ja Prinsessa Celestia. Ja ihan kohtuuhinnalla.

Ja tässä se on, Facebookin Lumppulasta (Rätei, Lumpui, Retroi) löytyi lapsuuden suosikkilelu: Matchboxin kenkätalo! Viis siitä että sivusta puuttuu osa ja osa ukkeleista ja huonekaluista puuttuu. Tämä on ihana! Mukana tuli kyllä sitten Fisher Pricen kalusteita ja ukkeleita. Kovassa leikissä ollut, tytötkin tykkää tästä kovin. Toivoin tätä kovasti joululahjaksi joskus 4-5 vuotiaana ja voi sitä riemua kun sitten sen sain. Sinä jouluna meillä nauhoitettiin joulunviettoa kasetille, en kyllä yhtään tiedä olisiko se kasetti vanhempien luona vielä tallessa.

2 kommenttia:

 1. Moi. Täällä toinen kirppistelijä ilmoittautuu!
  Istuin alas ja luin koko blogisi samantien läpi. :) Onneksi lapset (~6 kk ja 3v) ovat jo nukkumassa.

  Toivottavasti postailet jatkossakin löydöistäsi!
  Omiani esittelen omassa blogissani, joskin nyt kirppiskierrokset ovat olleet hetkisen tauolla. Tervetuloa ehtiessäsi piipahtamaan: http://pinkinpingviininblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau! Mahtavat ponilöydöt. :D

  VastaaPoista