perjantai 27. joulukuuta 2013

Nukkekoti ja asukit






Joskus pari vuotta sitten löysin kierrätyskeskuksesta tälläisen nukkekodin. Jonkun itse tekemä, mittakaava on suunnilleen 1:12 eli vähän Lundby- kokoa suurempi.Hintaa tällä oli vain vitosen.

Kovassa leikissä on, yläkerrassa odottaa Lundbyn nukkekoti ja joululahjaksi tytöt sai siihen alakerran, muutamia Lundbyn kalusteita ja nuket. Nuo kyllä menee vielä vähäksi aikaa odottamaan, tälläinen vanerinen nukkekoti ja nuo muoviset huonekalut, muumit, mäkkäri- Barbiet sekä Fisher Pricen vanhat ukkelit kestää kolmevuotiaiden leikkimistä pikkuisen paremmin.

Nukkekodin kalusteet on löytyneet kirppareilta, samoin muutkin ukkelit. Osa muumilaakson asukeista on muumilaivasta (joka on näin sivumennen sanottuna surkea rimpula eikä tahdo kestää leikkimistä ollenkaan). Lumikki ja kääpiö on siskon vanhoja 80- luvulta.

Lumikki ja Vilkas. Joku toinenkin kääpiö tähän kuului. Ovat onttoa, kovaa muovia. Setissä tuli duplo- palikoiden kokoisia palikoita jotka sopii duplojen kanssa yhteen. Ei mitään hajua valmistajasta, Lumikissa ja kääpiössäkin on vain Walt Disney Products teksti.

1 kommentti:

  1. Fisher Pricen lelut ovat varmasti kestäviä. :) Kivan värikäs nukkekoti. Minulla on noita samoja muovihuonekaluja vielä tallessa. :D

    VastaaPoista