sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa

Eipä olekaan tullut aikoihin päivitettyä blogia. Nyt kun ulkona sataa kaatamalla on sopiva hetki laittaa yksi nopsa päivitys. Eilen oli Siilinjärvellä S-marketin parkkihallissa kirppis joten sinne tuli suunnistettua. Paljon oli myyjiä ja ostajia, jotain pientä kivaa löytyi.






Tytöille vaatetta, Barbie- lehtiä, My Little Pony lehti, pieni Esmeralda, vaatetta ja huonekaluja Barbieille. Pikkusälää, mm. Minni ja vauva Fozzie (Muppet Show) hahmot ja Halinallet teroitin.

Perjantaina piipahdin nopeasti Kuopiossa Elävässä kaupassa. Sieltä löytyi lastenvaatetta 5€ muovikassi. Tytöille ja siskonpojalle vaatetta sekä useita 70- luvun froteisia vauvanvaatteita noille vanhoille vauvanukeille. Iso laari kirjoja oli 5 senttiä kappale ja mukaan lähti muutama hevoskirja, Kätkijät- kirja sekä 70- luvun lastenkirja koirista. Siinä on koiraloruja, minulla oli pienenä saman sarjan kirjat kissoista ja Afrikan eläimistä. Muistan vieläkin yhden lorun "Afrikan pikkuinen karvamaki päiväksi piilopaikan haki". Harmi että nuo on hävinneet johonkin, toivottavasti löytyvät joskus kohtuuhinnalla. No, varmasti löytyisi jostain antikvariaatista, huuto. netistä tai Facebookin kirppareilta mutta ei ihan tuolla hinnalla.

1 kommentti:

  1. ^^ Kivoja löytöjä taas. Tuollaista Halinalle terotinta en ollut ennen nähnytkään. My little pony lehtiä ei tule usein vastaan. :D

    VastaaPoista