sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lapsuuden kadonneiden lelujen metsästystä,osa 1

Suurin osa allekirjoittaneen (sekä siskon) leluista päätyi eteenpäin joko niin että ne annettiin tutuille ja sukulaisille tai sitten ne viimeistään teini- iässä tuli myytyä kirpputorilla pois. Nyt sitten on tullut yritettyä muistella mitä kaikkea sitä olikaan.

Yksi varhaisimpia lelumuistoja jotka liittyy siihen että itse muistan toivoneeni jotain tiettyä lelua oli Matchboxin kenkätalo.

http://www.flickr.com/photos/moonbunnysphotos/3371630455/

Sain sen joululahjaksi sitten ja sellainen hauska muisto tähän liittyy että tuolloin isä oli nauhoittanut c- kasetille meidän joulunviettoa ja melkoinen hihkuminen kuuluu nauhalta kun tämä löytyy paketista. Tästä on minulla jäljellä vielä yksi ruskea tuoli, kaikki muu on annettu/ myyty pois.Viime kesänä pyörittelin kirpparilla sekalaisia leluja sisältävästä lootasta löytynyttä liukumäkeä mutta ostamatta jäi liian kovan hintapyynnön takia.

Sitten minulla oli pöllökello.

http://www.etsy.com/listing/76647389/vintage-70s-toy-tomy-teaching-owl-answer

Jotenkin vaan muistelen että värit olivat erilaiset. Eteenpäin annettu tämäkin.

Hieman lyhyenlaiseksi jää nyt tämä postaus, vinttikammarissa odottaa kuvaamista ja esittelyä säästyneet lelut.

3 kommenttia:

 1. meillä on tuo kenkätalo, mut ei mitn. kalusteita siihen. voisin sen talon jopa myydä :)

  VastaaPoista
 2. Näin tässä kuussa tuon kenkäkoulun kirpparilla, jonkun trokarin pöydässä. Isoin oviluukku ei pysynyt kunnolla kiinni, tarroja oli vähän repeillyt, mutta iso pussillinen noita tarvikkeita tuli mukana. Hintapyyntö 40€.
  En kyllä ostanut, vaikka itsekin olen tuosta haavaeillut. Ehkä joskus vielä onnistaa :)

  VastaaPoista
 3. Laita kassu viestiä niin katsotaan.

  Toukkero: aikamoista hintaa pyydetty. Ei sen puoleen että itsellä olisi hirmuista hajua siitä mitä nuo vanhat lelut maksaa mutta välillä hintapyynnöt tuntuu olevan pilvissä vain siksi että joku tavara on "wanha" tai "retro". Viis siitä että kunto on huono, osia puuttuu, jne...

  VastaaPoista