perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rullalautaileva Daisy


70- 80- lukujen taitteessa Kuopiosta Partasen lelukaupasta (joka toimii edelleen) hankittu Daisy. Kuten näkyy paljon leikitty, on ollut todella mieleinen. Näissä Daisyissähän raajat ja vyötärö on olleet kiinni kuminauhoilla ja ne kun on hapristuneet ajan saatossa niin teipillä korjaamalla on saatu nukke taas kasaan. Jostain syystä en pitänyt Daisyn pitkistä hiuksista vaan olen ne melkein heti napsaissut lyhyiksi, yllättävän siistiä jälkeä sellaiselta kuusivuotiaalta. Tällä Daisyllä hiuksia on koko päässä, ei niinkuin muilla minun daisyillä vain keskellä päätä ja korvallisilla.

Itse pidin Daisyistä enemmän kuin muista muotinukeista koska joustavina ne sai kunnolla istumaan hevosten selkään. Noihin hevosiin pitää palata joku toinen kerta.

Daisyn toinen käsi on hukassa, samoin asuun kuuluneet housut, kengät ja suojukset. On tainnut Daisykin olla Dingo- fani ;)

Mielenkiintoinen linkki Daisyjen maailmaan täällä .

Pitää tässä joku päivä kuvailla loppuja Daisyja sekä jäljellä olevia vaatteitteita ja tavaroita. Yllättävän paljon on vielä jäljellä vaikka suurin osa on jo annettu tai myyty eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti