maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pitkästä aikaa

Viime aikoina on kyllä tullut käytyä kirppareilla hyvinkin ahkeraan mutta koneelle asti ei juuri ole tullut ehdittyä sen vertaa että olisi saanut jonkinlaista tekstintynkää edes aikaiseksi.

Toissapäivänä tuli käytyä tyttöjen kanssa Kuopiossa kirpparilla. Kasarmipuistossa oli ulkoilmakirppis ja kun sääkin salli oli myyjiäkin aika monta.


Aika hyviä löytöjä tuli tehtyä. Hyväkuntoinen Daisy sekä Legon Star Wars paita oli kyllä ihan parhaat löydöt. Daisy oli 2€ ja tuo paita vain 0,50€! Olisi tuolla ollut kahdellakin myyjällä minun mieleisiä vaatteita mutta juuri tyypillisesti kävi: toisella oli vaatteet kokoa XS/ 34 ja toisella sitten L/40-42. Juuri se minun koko puuttui. Sama niinkuin kengissä, aina tuntuu olevan kivat kengät joko liian pieniä tai liian isoja. Yhdet Demonian kengät oli ihan pakko kerran ostaa vaikka olivat pikkuisen isot. Kontissa olivat vitosella. Pohjallisella ja pienellä määrällä pumpulia kärjissä menevät juhlakenkinä ihan hyvin. No, juhlissa joihin pitäisi pukeutua "kunnolla" tule käytyä todella harvoin mutta kun halavalla kerran sai...;)

Duploja ja Fabulandeja. Ja kerrankin kirppis- eikä keräilyhinnoilla (joilla jätän ostamatta). Duplot meni leikkeihin, Fabut odottamaan minun vanhojen säilyneiden Legojen sekaan. Ne(kin) löytyivät tuossa keväällä kun kävin läpi omia vanhoja leluja.
Tassles ja D.J. Molemmat todella hyväkuntoisia. Tuossa kun setvin noita leluja niin tuli havaittua että ponikokoelma on kasvanut aika isoksi. Pitäisi kunnolla kuvata joku päivä kaikki ponit ja tunnistaa ne.

Muutama viikko sitten kävin vanhempien luona siskon kanssa raivaamassa vinttiä. Sieltä löytyikin aika lailla leluja. Mm. siskon Koedan penaalitalo jonka kumpikin oltiin muisteltu päätyneen kirpparilla myytäväksi. Mutta tallessa se olikin. Samoin tallessa oli siskon Barbien talo, osia Barbien porealtaasta sekä sekalaisia juttuja kuten E.T ja Fragglit korttipelien kortteja. Minulla sekä siskolla on ollut sellaiset muovisen E.T: t joille tuli sormeen valo. Missähän lie ovat nyt? Ja tuli tuolla käytyä tietenkin kirppareillakin. Hirmuisia löytöjä ei tullut tehtyä, Legoja sentään löytyi paikallisesta kierrätyskeskuksesta isohko pussi neljällä eurolla.

1 kommentti: