torstai 19. huhtikuuta 2012

Kirppistelyjen satoa

Kiireistä kevättä ollut, ei ole juuri ehtinyt koneella olemaan. Kirppiksiä on kierretty kuitenkin ahkerasti, osin ihan tarpeellisia juttuja kuten lasten kuravaatteita etsimässä. Muutamia kivoja juttuja leluihin liittyen on kuitenkin vastaan tullut.


Plaston lelupuhelin, kierrätyskeskuksesta 20 centtiä. Nämä vanhat kotimaiset lelut on aina mukavia löytöjä.


Poneja Kontista, 0,50- 1€/ kpl.


 Niin ihanan suloiset ponivarsat, kuntokin erinomainen.Sekalainen lelupussi Kontista, 50 centtiä. Nukkekotiin ukkoja, Playmobil- hahmo, kaksi Mattelin vauvaa, Duplo- possu ja My Little Ponyjen tuttipullot. Hyvä löytö, nukkekotiin kun on nykyään hirmu hankala löytää kirppareilta (ainakaan kohtuuhinnalla) kalusteita ja noita ukkoja. Jonkin verran omia kalusteita on vielä jäljellä mutta paljon tarvitsee lisää ennenkuin nukkekodit on kalustettu. Kaupoistakin on hävinneet käytännössä kaikki minun lapsuudessani vielä myynnissä olleet muiden kuin Lundbyn valmistamat nukkekodinkalusteet. "Aitoja" Lundbyn kalusteita ei meillä ollut kuin tiskipöytä, muut oli muovisia halpiksia. Jotka kuitenkin kesti lasten leikkejä hieman noita hienompia ja kalliimpia paremmin. Toisinaan näkee mm. Lidlissä puisia kalusteita jotka on sitten ihan hassun kokoisia; liian isoja nukkekotiin mutta liian pieniä Barbien kokoisille muotinukeille.

Lauantaina olisi tuolla naapurikunnassa kirppu/ rompetori. On vaan luvattu aika huonoa keliä, saas nähdä viitsiikö lähteä. Tiedä mitä löytöjä siellä olisi odottamassa.


4 kommenttia:

 1. O_O Vau! Kivoja löytöjä. Minäkin löysin tuollaisen Mattelin vauvan ja ihmettelen minkä nuken mukana se on tullut..

  VastaaPoista
 2. Vähän olen yrittänyt noita selvitellä. Noita isompia on ilmeisesti tullut erilaisissa "playseteissä" sekä ainakin lapsenvahti- Skipperin ja -Courtneyn mukana 90- luvulla. Pienempi taitaa olla Herttasten perheen (Heart Family) raskaana olleen äidin mahasta, siskolla oli tuo synnyttävä Barbie aikoinaan.

  VastaaPoista
 3. :) Toi kaikista pienin vauva on sellaisen mammanuken joka ei ole Barbie. Niitä mamma nukkeja oli ainakin vaalea- ja tummatukkaisena.

  VastaaPoista
 4. Piti tarkistaa tekeekö muisti tepposet kun siskolla oli 80- luvulla aito Barbie joka oli raskaana ja sillä oli mahan sisällä pieni vauva. Eli tuo pieni on ilmeisesti Petran tai Steffin vauva, Barbiella se New Arrival oli tuollainen vähän isompi vauva mikä on kuvassakin. On tuo Youtube vanhoine mainoksineen aika hauska. Ikinä ei muista varmasti jotain lelua (tai TV- sarjaa) mutta kun näkee tuolta vanhan mainoksen (tai ohjelmanpätkän) niin heti tunnistaa.

  VastaaPoista