keskiviikko 31. elokuuta 2011

My Little Ponyt ja yksi feikki.

Viimeisimmän Kuopion suurkirpiksen saldona oli lauma aitoja poneja, 1G poneista 3G: hen.


Koskaan en ole sen kummemmin päätänyt alkaa keräillä poneja, niitä vaan on jotenkin lapsuuden ponien seuraksi kulkeutunut jos on halvalla saanut. Kun en niin vakavasti "keräile" en edes etsi täysin priimakuntoisia yksilöitä tai maksa kovin paljoa poneista, nämäkin ponit (jotka kaikki on kuitenkin siistejä ja ehjiä) maksoivat 0, 50€-1€. Raaskiipahan (jos raaskii..) antaa tyttöjen aikanaan leikkiä.

Jännä että tuolla torilla kaikilla myyjillä ponit maksoi saman verran oli ne sitten aitoja tai feikkejä. Itse en juuri noista feikeistä perusta vaikka poneja hankkiikin osittain lasten leikkeihin, muutama on tullut isomman ponisatsin tai lelupussin mukana mukana kuten tämä Remcon ponivarsa.


Noihin Remcon poneihin liittyy kuitenkin lapsuusmuistoja, ne olivat silloin halvempi vaihtoehto aidoille poneille ja niitä oli itsellänikin kaksi. Aikuinen ja edelleen tallessa oleva keltainen yksisarvisvarsa.


2 kommenttia:

  1. Noista MLP:eista suosittelisin pitämään hyvää huolta, eli kunnostamaan ne ja pitämään vain keräilyesineenä hyllyssä :) Ainakaan G1-poneja en antaisi leikkeihin enää, enkä varsinkaan ainakaan tuota punaharjaista, keltaista varsaa, joka näyttää minun silmääni harvinaisuudelta nimeltä Baby Lollipop.

    VastaaPoista
  2. Googlettamalla löytyi että kyseessä on todellakin Baby Lollipop. Tytöt saa tulevaisuudessa leikkiä JOS osaavat leikkiä siististi ja nätisti. Todellakin jos...

    VastaaPoista